• Új
Hordozható Ultra Vékony Napenergia-Kalkulátor Kettős Hatalom Ferde LCD-Kijelző a Számítógép Gombot Design Home Office Üzleti(3#)

Hordozható Ultra Vékony Napenergia-Kalkulátor Kettős Hatalom Ferde LCD-Kijelző a Számítógép Gombot Design Home Office

HUF 2023.65
Az összeg
Tova elérhető

Kettős hatalom dönt, napenergia, vagy a tartalék akkumulátort ki kell választani, hogy a napenergia is tud dolgozni, mint a normális, ha marad az este.Ferde LCD kijelző, könnyen olvasható, karcsú, elegáns, kompakt méret, kényelmes szállítására.Számítógép gomb design,széles billentyűzet érzékenység kulcsok,teljesen alkalmas ergonomikus ad egy szuper kényelmes a tapasztalat. 10 számjegy, hogy a legtöbb hasznos számítások, illetve a tartós anyagok,nem könnyen hajlik vagy eltörhet.Elvégzi az alapvető matematikai valamint a különböző pénzügyi függvények, tökéletes az office/home.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Calculator Material : Plastic Color : 1# Fekete,2# Piros,3# Kék,4# Fehér(Opcionális) Mérete : Kb. 114x190x37mm / 4.5x7.5x1.5 Súly : Kb.175g/6.2 oz Power Ellátás : (Dual power supply) Napenergia + 1 x AG10 gomb akkumulátor 80m Ah(tartozék) Csomag Lista : 1 x Calculator1 x Utasítás Manual Note : 1. Kérem, engedje meg, 1-2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Az áruval kapcsolatban

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Calculator
Material:
Plastic
Color:
1# Black,2# Red,3# Blue,4# White(Optional)
Size:
Approx. 114x190x37mm / 4.5x7.5x1.5in
Weight:
Approx.175g/6.2oz
Power Supply:
(Dual power supply) Solar Energy + 1 x AG10 button battery 80mAh(included)
Package List:
1 x Calculator :
1 x Instruction Manual :
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

A kategória hasonló árui