• Új
USB-HDMI Adaptert,ABLEWE 2021 Korszerűsített Alumínium USB 3.0/2.0-HDMI Audio Video Converter for PC, Laptop, Projektor, HDTV,Támogatja a Mac OS,a Windows 10/8.1/8/7,a Chrome OS(Nem Támogatja a Linux)

USB-HDMI Adaptert,ABLEWE 2021 Korszerűsített Alumínium USB 3.0/2.0-HDMI Audio Video Converter for PC, Laptop, Projektor,

HUF 6613.65
Az összeg
Tova elérhető

【Továbbfejlesztett USB-HDMI Adaptert,】 Ez a továbbfejlesztett USB-HDMI adapterrel csatlakoztat egy számítógéphez USB interfész egy HDTV -, a monitor vagy projektor HDMI interfész.Van korszerűsített mind a chipet, valamint a shell(alumínium külső) prémium minőségű, hogy több kompatibilis, de tartósabb. 【Nagy Teljesítményű & Stabil átviteli 】24 KARÁTOS aranyozott USB-3. 0 kikötő, valamint a prémium minőségű chip biztosítja a stabil teljesítmény, hosszú élettartam, támogatja a videó felbontás 1080 P 3 D kijelző támogatja a kijelző a 1920x1080 P@60 HZ a képernyőn, ha az USB port.Az USB 3.0 visszafelé kompatibilis az USB 2.0. 【Könnyen Telepíthető & Használja】Ez az USB-3. 0-HDMI Adaptert, jön egy CD letölthető driver, vagy töltse le a"Displaylink", majd kövesse a tippeket, hogy telepíteni vagy lehet elérni, hogy a felhasználói kézikönyv a telepítési utasításokat. 【Tükör & Kiterjesztése Mód-széles Körben Alkalmazott】 : Az USB-HDMI adaptert, nem csak lehet szinkronizálni a képet a kijelzőn, hogy egy nagy képernyőn egy vizuális élmény, de lehet, hogy csak meghosszabbítja a számítógép két képernyő elérése érdekében több feladatot egyszerre.Ideális játékok, szórakozás, házimozi, video-konferencia,vállalati képzés, stb. 【Nagy Kompatibilitási】Ez az USB 3.0-hdmi működik, nagy kompatibilitás, alkalmas a Windows 10/8/8.1/7/Vista/XP, Mac OS, valamint a Chrome OS,Megjegyzés : a NEM támogatja a Linux.ABLEWE nyújtanak 12 hónap garancia során technikai támogatást ezt a tételt,bármilyen probléma,kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megoldja.

Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui