• Új
Nhlzj XIAOQIANG, sminktükör, a Nagyítás,360 fokban Forgatható a Forgatás Torzítás Ingyenes Megtekintése,Kétoldalas Kihúzható,Rozsdamentes Acél (Szín : Rose Gold, Méret : 10x)

Nhlzj XIAOQIANG, sminktükör, a Nagyítás,360 fokban Forgatható a Forgatás Torzítás Ingyenes Megtekintése,Kétoldalas

HUF 44088.30
Az összeg
Tova elérhető

▲【Kétoldalas Tükör】Nagyító tükör a zoom, az arcvonások, illetve győződjön meg róla, hogy minden részlet a haj, a smink, a helyükön vannak.1 X oldal célja, hogy átfogó pillantást. ▲【360°Forgatható Tükör】Rugalmas tükör a kihúzható kar,forgasd meg a hiúság tükörben, szög abban a helyzetben, hogy szerezze be a legjobb szög a különböző smink kell. ▲【Állítható Kiterjeszti Karját】8 Inch fürdőszoba tükör kar hossza 9 cm,bővíthető szerint kell rakni az útból a falnak, ha nem használja. ▲【Minőségbiztosítási Smink/Borotválkozás★Szolgáltatás-Az áruház működik jóhiszeműen vesz igénybe vevői elégedettség, mint a célja.Úgy gondoljuk, hogy elégedett vagy a minőséggel, a kiválóság, a termékek.Ha bármilyen kérdése van,ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi az ön számára kielégítő megoldást.

Az áruval kapcsolatban

●Name:
wall-mounted makeup mirror
●Shape:
Round
●Orientation:
Vertical
●Mirror Diameter:
8 Inch/20CM
●Product Weight:
1.2KG
●Arm Extension:
Up to 9 Inch/22.8CM
●Fixed to the wall:
yes
●Positive:
1
●Negative:
3X/5X/7x/10X Magnification
●Color:
Matte Black,Nickel,Antique Color,Silver,Gold,Rose Gold
●Mirror Type:
Bathroom/Vanity;Makeup/Shaving
★Service-Our store operates in good faith and takes customer satisfaction as its purpose.We believe that you are satisfied with the quality and excellence of our products.If you have any questions,please feel free to contact us.We provide you with a satisfactory solution :

A kategória hasonló árui